Sommeråpent i bakgården!

Når solkrem og solbriller kommer frem, er det få ting som er så deilig som å nyte sola i Drammens fineste bakgård med elva rennende forbi.

16.05.2024 – Skrevet av: Joakim R. Killingberg

I fjor åpnet vi bakgården på sommeren for første gang på flere år. Værguden sviktet oss, for etter en fantastisk åpning i sommervær, ble resten av åpningsdagene dekket til av skyer, kaldere temperatur og en god dose med regn.

Men vi gir ikke opp! Vi har slengt inn noen gode ord til værguden og krysser fingrene for at lovnadene blir holdt. Det vil bety knallgod temperatur, mye godt for store og små i baren, god stemning og et sted du kan nyte late sommerdager.

Første åpningsdag er 26. juni. Fra onsdag til lørdag holder vi åpent fra 14:00 til 22:00. Helt frem til 27. juli. Velkommen!

Om det skulle forekomme noen dager med dårlig vær, vil det selvsagt være noen gode muligheter for å sitte innendørs i vår Centralen-bar.

Og du? Er du sulten? Vi selger ikke mat, men du er veldig velkommen til å bestille matlevering eller ha med medbrakt, så lenge du rydder opp etter deg.

Vi ses til late sommerdager i bakgården! 😎☀️