Bad Brooks og Melody Market

Fredag 27. sep. kl. 20:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: 495,-
Konsertstart: Ca. 21:00
Aldersgrense: 18-årsgrense + vergeordning

Nå blir det fest! Nå blir det haraball! Er du klar for allsang hele natta lang?

Bad Brooks er en av Norges mest fremadstormende country-rocker gjennom 2023. Musikken til Bad Brooks er en unik og forfriskende tilnærming til country-rock sjangeren. Ved å kombinerer det beste fra moderne og tradisjonell countrymusikk skapes det ekte countryrock på amerikansk vis, som appellerer til et bredt publikum. Med sin genuine lidenskap for musikken og sitt sterke kunstneriske uttrykk, fortsetter Bad Brooks å utvide sin horisonten og kan blant annet oppleves på scener sammen med både Scott Scovill og Brad Paisley våren 2024.

Melody Market er Norges nye sikkerstikk når Ola og Kari Nordmann skal ha seg en real fÆst. Ikke hvilken som helst fest; men fÆst, med Æ! Melody Market er bandet som sikter bredt, modig og med tungskyts. De har på kort tid oppnådd sin popularitet ved å spille sterke versjoner av et enormt utvalg låter og utøver en fantastisk energi og sultenhet på å overbevise hver eneste plass de besøker. Melody Market spiller på event, festival og klubbscener over hele landet, hele året, og har siden oppstarten gjort bortimot 200 opptredener, til tross for to år med pandemi og spilleforbud. 

Bandet har også rukket å gi ut 7 singler og har signert kontrakt med plateselskapet Touchdown Music AS, som driftes fra ærverdige Nidaros Studio i Trondheim. Bandets medlemmer møttes tilfeldig da de som freelancere ble huket inn til å spille på cruiseskip. Etter en periode med sjøsyke og klaustrofobi bestemte de seg for å forme Melody Market, for så å returnere til fast grunn, og ta fatt på samtlige landsdeler. Dette har fått utslag i at bandet har lært seg et bredt utvalg russiske gloser og kjørt et skummelt antall kilometer på turne.

Om Hovedscenen

Velkommen til vår Hovedscene! Våre barer er åpne 1 time før salsdørene åpner.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Lurer du på noe mer? Se Ditt Besøk for mer info.