Hvorfor det?

Trond-Viggo og Kristopher snakker om kroppsvæsker

Torsdag 10. okt. kl. 19:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 280,- til 330,-
Praten starter: 20:00
Aldersgrense: 18-årsgrense + vergeordning
Salsoppsett: Unummererte sitteplasser

Det begynner å bli en tradisjon, dette – Trond-Viggo og Kristopher tar for seg ulike sider av kroppen på Union scene, med stor stemning og begeistring. Etter å ha tatt for seg kvinnekroppen, mannekroppen og diagnoser, er det i 2024 tid for Kroppsvæsker!

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Men konseptet er såre enkelt: Trond-Viggo og Kristopher inntar scenen og snakker litt om helse generelt og kroppsvæsker spesielt – basert på rollen som henholdsvis lege og pasient.

Så åpnes det også for spørsmål fra salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst de måtte lure på om – ja, nettopp - kroppsvæsker.

Torsdag 10. oktober kommer altså showet tilbake til Drammen og Union Scene. ”Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt "safe", sier Trond-Viggo, og fortsetter:

”Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg til å besøke Union Scene i oktober.

Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.

Om Hovedscenen

Velkommen til vår Hovedscene! Våre barer er åpne 1 time før salsdørene åpner.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Lurer du på noe mer? Se Ditt Besøk for mer info.