Kvelertak

Fredag 1. nov. kl. 20:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: 485,-
Konsertstart: Ca. 21:00
Aldersgrense: 18-årsgrense + vergeordning

Etter en sommer på de største festivalene i Norge og Europa, drar Kvelertak på en klubbturné i Norge i høst, med stopp i Drammen! 

Norsk rocks spydspisser spilte inn sitt femte album i Bergen hos produsenttrekløveret Jørgen Træen, Yngve Sætre og Iver Sandøy. Et album så rått og organisk som man forventet av denne sekstetten. Resultatet ble et stykke arbeid som bandet selv beskrev som både det mest rett-fram og det mest ambisiøse verket vårt til dags dato.

Og anmeldere i inn og utland var ikke uenig:
«Norges mest unike band» (VG) «Høyere, lengre og ennå bedre» (Gaffa) «Topper seg selv» (Klassekampen) «En Kvelertak klassiker» (Musikknyheter) «Friskt og solid» (Aftenposten) «Ikke la dette være slutten» (NRK P3) «Et mesterverk» (Dagsavisen) «Låter bättre än på länge» (Nöjesguiden) «Endling is genius work» (Kerrang)

«Endling» er nominert til Årest Utgivelse under Spellemannsprisen i april.

Når det snakkes om et band som har headlinet Tons of Rock i 2023, vært på arenaturné i hele Europa med Metallica, hatt klippekort på årets beste albumlister over hele verden, og som er kjent for å levere til 10 av 10 både i studio og live, er det åpenbart knyttet store forventninger til både nye turneer og nye utgivelser. Når nå Krøterveg Te Helvete Tour ruller videre i år kan alle puste lettet ut. Kvelertak er for alvor tilbake igjen så ikke gå glipp av muligheten til å se et band i sin aller beste form i sommer og høst.

«Kvelertak er en «endling» i seg selv, den siste av sitt slag. Vi kan bryte sammen når som helst, katastrofen er alltid like om hjørnet. Men enn så lenge er vi fremdeles her, som en supernova på sitt mest destruktive og skinnende. Vi har aldri vært bedre» - Kvelertak.

Medvirkende

Kvelertak er:

• Vidar Landa – gitar
• Bjarte Lund Rolland – Gitar, kor
• Marvin Nygaard – Bass
• Maciek Ofstad – Gitar, kor
• Ivar Nikolaisen – Vokal
• Håvard Takle Ohr – Trommer

Om Hovedscenen

Velkommen til vår Hovedscene! Våre barer er åpne 1 time før salsdørene åpner.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Lurer du på noe mer? Se Ditt Besøk for mer info.