Smash Into Pieces

Manifest Europe Tour

Få billetter igjen Rock

Torsdag 24. okt. kl. 19:00

Kjøp billett
Scene: Klubbscenen
Pris: 360,-
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 18-årsgrense + vergeordning
Arrangør: Union Rock

Med syv utgitte album og over en halv milliard strømminger globalt, har Smash Into Pieces blitt et av de raskest voksende skandinaviske alternative rockebandene til nå. De lever etter mottoet "alt som står mellom oss og våre drømmer, knuser vi til biter," og sender dermed en tydelig og inspirerende melding til alle som kjenner på følelsen av SMASH!

Frontfigur i denne energiske rockegruppa er den ustoppelige APOC, som stadig oppmuntrer medlemmene og deres 'SMASH HEADS' til å strebe mot det endelige målet: å kjempe for og til slutt oppnå sine drømmer. Sammen utgjør Chris Adam, Per, Benjamin og Apoc det som journalister har beskrevet som "en futuristisk sirkus full av energi."

Smash Into Pieces sin musikk er en unik blanding av rå rock, electro og pop, og dette kom tydelig fram i 2020 da de lanserte et viktig konseptalbum. Dette albumet markerte begynnelsen på en historie fortalt gjennom en serie musikkvideoer som avdekker en digital verden - Arcadias verden!

I 2023 nådde gruppen finalen og sikret tredjeplass i den svenske Eurovision-konkurransen med sangen 'Six Feet Under.' Nå er de tilbake med en ny låt kalt 'Heroes Are Calling.' Med denne låten, som er i tråd med gruppens kjerneverdier, blir drømmen om å oppnå ens potensial et sentralt tema. Under ledelse av Apoc legger Smash Into Pieces nå ut på sin Manifest-turné (Europa og Nord-Amerika), med mål om å inspirere hver lytter til å følge sine drømmer og gjøre alt som er nødvendig for å nå dem!

Om Klubbscenen

Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Baren ved inngangen (Centralen) vil holde åpent en time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se mer om Ditt besøk.