Nils Petter Molvær Group

Onsdag 9. okt. kl. 18:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: 485,-
Jazzkafé fra: 18:00
Salsdørene: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 18-årsgrense + vergeordning.

Union Scene i samarbeid med Drammen Jazzforum kan gledelig presentere: Nils Petter Molvær Group.

På sitt nye album har Molvær og kvartetten produsert en spennende blanding av atmosfæriske lyder og kraftige beats. Den første singelen "Nearly Invisible Stitches" starter med denne atmosfæriske skandinaviske følelsen og leder og til et energisk beat. En sang som får deg til å drømme og flyte inn i den ville og vakre naturen i nord. "True Love Waits" er en fantastisk vakker ballade. Det ble opprinnelig spilt inn av Radiohead. Denne innspillingen markerer en debut for Molvær: det er den første coverlåt han noen gang har spilt inn. Molvaer spiller en bemerkelsesverdig myk og øm trompet. Den melodiske og atmosfæriske stemningen gjør denne sangen perfekt for ballade-, kjærlighetssanger- og chill-outplaylister. Pust dypt og nyt musikken!

Molværs debutalbum «Khmer» (ECM) solgte over 250 000 eksemplarer over hele verden og etablerte hans rykte som en av de ledende stemmene til den nye europeiske jazzbevegelsen på nittitallet. Oppfølgingsalbumene "Solid Either", "NP3", "Streamer", "ER", "Re-Vision" og "Hamada" ble alle gitt ut med suksess av Universal/Emarcy over hele verden. Molvær strekker seg ut etter eget ønske i tid og rom, underkaster seg øyeblikkets nye teknologi for å gi stadig nytt uttrykk for hans tidløse uhemmede romantikk.

Om Hovedscenen

Velkommen til vår Hovedscene! Våre barer er åpne 1 time før salsdørene åpner.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Lurer du på noe mer? Se Ditt Besøk for mer info.

Flere godbiter i jazzpakka

Flere godbiter i jazzpakka

Fire jazzkonserter til en sable god pris. Sjekk ut disse godbitene!

Les mer og kjøp jazzpakka