Trygve Kongshavn – musikk for barn

Union Scene for Barn

Lørdag 14. sep. kl. 12:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: 75,-
Anbefalt: Fra 3+ år

Trygve Kongshavn er lege, men har alltid dyrket musikken som en stor lidenskap. Som ung var Trygve Kongshavn aktiv i visemiljøet i Oslo, blant annet i visegruppa EPOS. 

Gjennom årene har musikken forblitt en viktig hobby, men det var da han først fikk barnebarn at inspirasjonen blomstret til å lage musikk for barn. Kongshavn bemerket seg som en av Norges fremste barnemusikkskapere i 2013 som følge av debutlåten «Æsj, bæsj, promp og fis». Låten har blitt streamet over seks millioner ganger på Spotify som betyr platina-trofe.?Trygve er også nominert til Spellemannprisen 2023 barnemusikk. 

Det er ikke kun barnebarna som tar del i det musikalske i familien. Sønnen Thomas Kongshavn er en av Norges største produsenter og låtskrivere. Merittlisten innebærer musikalske samarbeid med artister som Karpe, Emilie Nicolas (Trygves niese) og Dagny. Det var Trygve som fikk Thomas interessert i å drive med musikk i barndommen, og han er nå en viktig samarbeidspartner.

Musikk/tekst er variert i sjanger og uttrykk med fokus på fantasi, lek, følelser og masse humor. Beregnet på barn 3 + år.

Om Hovedscenen

Velkommen til vår Hovedscene! Våre barer er åpne 1 time før salsdørene åpner.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Lurer du på noe mer? Se Ditt Besøk for mer info.

Mer USFB

Mer USFB

Union Scene for Barn arrangerer masse for de små. Aktørene på Union har et rikholdig program.

Se USFB-programmet