Royal Garden Jazzband

Bakgårdskonsert

Lørdag 24. aug. kl. 11:00

Kjøp billett
Scene: Bakgården
Pris: 235,-
Konsertstart: 12:00
Aldersgrense: 18-årsgrense + vergeordning
Salsoppsett: Unummererte sitteplasser

Royal Garden Jazzband har gledet drammensere i flere generasjoner, fra skolefester og ball på 50-tallet og frem til i dag og er nå inne i sitt 69. år! Til høsten gjester de Hovedscenen på Drammens Teater for en jubileumskonsert, men gir oss en liten sommerlig smakebit i bakgårdskonserten. 

Bandet har også vært en del av norsk jazzliv i mange tiår, spilt på de fleste klubber og festivaler, for eksempel den første Moldefestivalen i 1961, Kongsberg- og Oslo-festivalene.

Også utenfor Norge har de vært å høre: Dresden Dixielandfestival tre ganger på 70 til 90-tallet, New Orleans Jazz and Heritage Festival 1977, flere ganger i Sverige og ikke minst turene til England med klubber og konserter i Manchesterområdet.

Bandet spilte inn hele tre LP-plater på 70-tallet og en CD i 1995. Flere av melodiene gjorde det i sin tid ganske bra på Norsktoppen!

Royal Garden Jazzband ble i 2001 tildelt Drammen Kommunes Kulturpris.

Har du enten kjøpt jazzpakka eller har billett til Royal Gardens konsert på Drammens Teater den 19. oktober, får du avslag på én billett. Logg inn med samme bruker du har brukt på å kjøpe billett, så vil rabatten automatisk trekkes fra. 

Om Bakgården

Velkommen til vår vakre bakgård!

Bakgården er ute, så kle deg etter været. Ved ekstremt dårlig vær, kan arrangementet flyttes inn.

Se mer praktisk info og svar på spørsmål på Ditt Besøk.

Flere bakgårdskonserter

Flere bakgårdskonserter

Velkommen til flere gode opplevelser i bakgården 😎

Se alle bakgårdskonserter