Monica

Pop

Torsdag 26. sep. kl. 19:00

Kjøp billett
Scene: Klubbscenen
Pris: 285,-
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 18-årsgrense + vergeordning

Før jul slapp Monica plata «Alltid litt modig, alltid litt redd» og nå er hun klar for å spille låter fra dette albumet og tidligere låter live på Klubbscenen! 

Tidligere har hun gitt ut låter under artistnavnene Miss Harmonica og Minnie-Oh. Mange husker henne fra MGP i 2012. Alle singlene fra plata ble listet på Spotify’s New Music Friday og i en rekke spillelister også hos Tidal og Apple, og løftet hos NRK P13. «Da hele himmelen var en Munch» ble kåret til Årets beste låt av musikkjournalist Erik Valebrokk.

Mode Steinkjer i Dagsavisen skriver: “noe sjeldent i norsk pop”, “står muligens foran et nytt karrieregjennombrudd” og “sammenligningen med svenske favoritter som Håkan Hellström og Veronica Maggio er ikke feilslått”.

“Jeg skal ta deg med til da jeg satt og rista i angst på akutten etter å ha født mitt første barn. Jeg skal ta deg med til den gangen jeg var 9 år og gråt ned i puta, så ingen skulle høre meg. Til angstanfallet på scenen på by:Larm. Til kirken der vi tok farvel med han jeg var så glad i, som ikke ville leve lenger. Til alle gangene jeg flykta inn i Oslos barer og soloppganger, inn fremmede armer, for å slippe å føle. Men også til varmen fra en liten gutt på to år som myknet opp alt det fastlåste. Du vil se hvordan alle historiene går på kryss og tvers gjennom livet mitt, som små stier som fører frem til den jeg er i dag. Med «Alltid litt modig, alltid litt redd» bryter jeg mønsteret. Arven skal stoppe med meg – ungen min skal få et annet liv. Albumet er mitt frigjøringsprosjekt.»

Om Klubbscenen

Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Baren ved inngangen (Centralen) vil holde åpent en time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se mer om Ditt besøk.