Shades of Dire Straits

We stick to our guns

Fredag 29. nov. kl. 20:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: 430,-
Konsertstart: 21:00
Aldersgrense: 18-årsgrense + vergeordning

Shades of Dire Straits hyller legendariske Dire Straits på en helt unik måte og høster strålende anmeldelser. Musikken til dette ikoniske britiske rockebandet gjenoppstår «live» med drivende rockelåter og nære ballader, og bandet forsterker både tekst og musikk med sin energi og musikalske uttrykk. 

På sine konserter i England har det engelske publikum trykket bandet til sitt bryst, og med musikalsk kvalitet og innlevelse har bandet satt full fyr i mange tusen entusiastiske publikummere på verdens største tribute-festival i Driffield. I år reiser de på nye på festivaler og scener i inn og utland og ikke minst til Deptford i London som har en unik plass i Dire Straits historien.

Både presse og publikum er unisone i sin hyllest av tribute-bandet med uttalelser som: "The band playes Dire Straits music with passion and their own touch. They are truly fantastic ambassador`s for one of the greatest band in British rock history”.

Bandet leverer hele den ikoniske perleraden av hits fra Dire Straits som «Sultans of Swing», «Walk of life», «Money for Nothing», «Brothers in Arms», « Romeo and Juliet” og mange fler.

Medvirkende

Bandet består av:

Tore Sivertsen, vokal/gitar 
Karl Aksel Vik, sax
Yngve Pettersen, bass/kor
Roger Olsen, trommer
Tor Sigurd Larsen, tangenter/gitar/kor

Om Hovedscenen

Velkommen til vår Hovedscene! Våre barer er åpne 1 time før salsdørene åpner.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Lurer du på noe mer? Se Ditt Besøk for mer info.