Er Klara Klok?

med Peder Kjøs, Sissel Gran og Tara Lina Shahin

Torsdag 14. nov. kl. 18:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: 450,-
Showstart : 19:00
Aldersgrense: 18-årsgrense + vergeordning
Salsoppsett: Unummerert sittende

Her er det bare å lene seg tilbake og le, lære og kanskje gråte litt over menneskets universelle tilbøyelighet til å rote det til. Skal han akseptere utroskapen? Skal hun ødelegge ekteskapet på grunn av en gammel flamme? Skal hun fortelle hemmeligheten om flørten med mannen til bestevenninna?

I dette showet kan du være med å avgjøre tidløse samlivsdilemmaer. Basert på ekte, innsendte spørsmål til Klara Klok på femtitallet, vil psykologene Sissel Gran og Peder Kjøs sammen med Tara Lina Shahin og en kjent komikerkollega komme med de beste argumentene for og imot dilemmaer. Underveis vil to av Norges beste impro-skuespillere, Eirik Skarsbø og Camilla Frey, teste ulike løsninger. Deres svar vil kanskje overraske og sjokkere…

 Kanskje må de til umiddelbar parterapi hos Peder Kjøs? Sissel Gran vil kanskje heller benytte anledningen til å være sin indre «terapeuten fra helvete» når vi får se karakterene utfolde seg. 

Gameshow-vert Kristoffer Gaarder Dannevig loser oss gjennom denne kvelden som ingen vet hvordan vil ende. Det er i alle fall publikum som bestemmer om JA eller NEI er rette svar på dilemmaene.

Showet er basert på boka Er Klara Klok.

Om Hovedscenen

Velkommen til vår Hovedscene! Våre barer er åpne 1 time før salsdørene åpner.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Lurer du på noe mer? Se Ditt Besøk for mer info.