Still on the Rock

Lørdag 14. sep. kl. 18:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: 350,-
Konsertstart: Ca. 19:00
Aldersgrense: 18-årsgrense + vergeordning
Arrangør: Union Rock

Union Rock inviterer til Still on the Rock med TuriStene, Frosth, 10 000 Rifles og Vigdis & Blå Tråd. 

TuriStene ga ut plata Hard Valuta i 1981. De laget en av Norges første musikkvideoer, var med på Zik-Zak på TV, lå høyt oppe på VG-lista, og mottok gull-kasetten. Dagens band består av: Pete Tollefsen (trommer), Tore Nilsen (bass), Erik Berg (sang, gitar) og Espen Blattmann (gitar, synth, sang). Pete og Espen er fra orginal besetningen på 80-tallet.

Frosth har spilt sammen siden 1977. De har spilt i forskjellige sammenhenger og med alt fra 4-manns til 9-manns besetning med full blåserekke. Bandet utviklet etterhvert en egen stil kjent som Tælarock fra Drammen. Denne gangen stiller vi med:

Tore Narverud ledende vokal og gitar
Per Evensen Gitar og vokal
Tore Moss bass
Tom Pettersen Gitar
Børre H Brataas trommer

Før Green Cortinas var det 10 000 Rifles. En glødende rock’n roll kvartett inspirert av amerikansk ku-punk, 60-talls country og sørsstats -boogie. Bandet gjorde en av sine siste konserter på den aller første Norwegian Wood festivalen, der Johnny Cash og June Carter var headlinere.

Espen Jørgensen - gitar/vokal
Johnny Skalleberg - gitar
Finn Tore Tokle - Bass
Nils Harkestad - Trommer

Vigdis & Blå Tråd er en kvartett som spiller en blanding av bluesrock, rock’ n roll og blues ispedd noen fine ballader. Repertoaret er en mix av covers og sterke egne låter, de fleste signert bandets gitarist Tom Pettersen. Siden oppstarten i 2016 har de fått utallige fans i Drammen og omegn. Basert på tilbakemeldinger på konsertene og i sosiale medier er det tydelig at folk virkelig setter pris på spillegleden, de dyktige musikere med vokalist Vigdis Haugen i spissen og den unike kommunikasjonen med publikum.

Vigdis Haugen - vokal
Tom Pettersen - gitar og vokal
Bjørn Løkling - bass
Børre H Brataas - trommer

Om Hovedscenen

Velkommen til vår Hovedscene! Våre barer er åpne 1 time før salsdørene åpner.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Lurer du på noe mer? Se Ditt Besøk for mer info.