Ditt besøk

Billettinformasjon

Hvor kjøpes billetter?

Billetter til arrangementer på Union Scene selges kun via billettsystemet Tixly, unionscene.no og/eller i billettluken på Drammens Teater eller ved inngang til arrangementet på Union (om det fortsatt er ledig billetter). Merk at vi kun tar kort ved kjøp av billetter i døra på Union.

Billettluken på Drammens Teater kan kontaktes via e-post og telefon. Les mer om åpningstider og kontaktinfo her.

Sitte- eller ståplasser?

Som utgangspunkt er alle våre scener med unummererte stående plasser. Det kan forekomme arrangementer hvor det er sittende plasser – dette vil stå på arrangemenssiden til ditt arrangement.

Om det er sittende plasser, foregår dette i hovedsak som førstemann-til-mølla for hele salen eller eventuelt inndelt sal (noe som isåfall står forklart på arrangementssiden).

Hvis det ikke står noe eksplisitt om saloppsettet, kan du forvente at arrangementet er med stående plasser.

Har du f.eks. rullestol og må sitte, se mer informasjon under “Tilgjengelighet” lenger ned på siden.

Hvor finner jeg mine billetter?

Alle billetter kjøpt hos oss vil bli sendt til deg via e-post. Du kan lagre billetten som PDF eller via en wallet-app på din mobiltelefon. Om du ikke finner dine billetter i din innboks, kan du logge inn via vårt billettsystem Tixly. Trykk på “Min side” for å komme til din side.

Merk: Noen e-postløsninger legger ordrebekreftelsesmailen i søppelpost/reklame.

Kan jeg refundere min billett?

Kjøpte billetter (eks. billettavgift) refunderes kun ved avlyste arrangementer. Ved flyttinger, vil det også være mulighet å refundere billett. Enkelte forsikringer og kredittkort tilbyr utbetaling av billettkostnad ved sykdom – ta isåfall kontakt med ditt forsikrings-/kredittkortselskap.

Billetter til konserter, forestillinger og hotellovernattingspakker er ikke dekket av angreretten.

Jeg vil kjøpe over 10 billetter

Av forskjellige grunner tillater vi ikke kjøp av over 10 billetter i vår online kjøpsprosess. Ta gjerne kontakt med oss for gruppebestillinger.

Aldersgrenser/Vergeordning

Det er i utgangspunktet en aldersgrense på 18 år på alle våre konserter, dersom ikke annet er oppgitt. På noen av våre arrangementer tilbyr vi imidlertid en vergeordning, slik at ungdom mellom 13-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 30 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen. Sjekk arrangementet på våre nettsider for å se om konserten har vergeordning. Ta kontakt med oss før du kjøper billetter, dersom du er i tvil om konserten du vil på har vergeordning.

Du kan laste ned og fylle ut vergeskjema på forhånd, trykk her for å laste ned.

Gavekort

Gavekort kan enten kjøpes på nett eller på billettkontoret til Drammens Teater. Gavekortet kan benyttes på kjøp av billetter til arrangementer på både Union Scene og Drammens Teater.

Kjøp et digitalt gavekort med valgfri sum og design her.
Se åpningstidene til billettkontoret her.

Under arrangementet

Oppmøtetid

På Union Scene opererer vi stort sett med at hovedtidspunktet på nettsiden og på din billett er når dørene inn til salen åpner. I utgangspunktet er konsertstart én time etter at dørene åpner.

Vår bar Centralen og dørene inn til vårt himmelrom er i utgangspunktet åpen én time før salsdørene åpner.

Se arrangementssiden for ditt arrangement for oppdaterte tider. Husk at det er her de riktige tidspunktene til enhver tid vil være.

Medbrakt mat og drikke

Det er ikke tillatt med medbrakt drikke eller mat på våre arrangementer, med mindre noe annet er spesifisert på arrangementet.

Garderobe

På Union Scene er det som utgangspunkt en åpen ubemannet garderobe ved inngangen. På større arrangementer, vil det som oftest være bemannet garderobe.

Fotografering og mobilbruk

De aller fleste konserter og arrangementer på Union Scene er med profesjonelt foto/video-forbud. Ønske om fotografering, må godkjennes av Union Scene og arrangør før oppmøte.

Vi oppfordrer deg til å nyte arrangementet og ha mobilen i lomma (på lydløs). Hvis du må bruke mobilen, ta hensyn til de rundt deg.

Konsertvettregler

For best mulig konsertopplevelser for deg og andre, har Norske Konsertarrangører laget noen enkle tips.

Vi har samlet tipsene på en egen side. Se her for mer informasjon.

Finner du ikke det du leter etter? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne!

Tilgjengelighet

Rullestolbruker

Union Scene har enkelte plasser for de med rullestol. Vi har heis opp til andre etasje og galleriet på Hovedscenen. Ved bruk av galleriet vil vårt personale følge dere til og fra heis. Vi har handicap-toalett like utenfor hovedscenen/Centralen. Parkeringsmuligheter vil du finne i Fabrikkgata der det er egne plasser reservert for handicap-parkering. Vi aksepterer ledsagerbevis (se eget punkt). Ta kontakt med oss på post@drammenscener.no og/eller på 32213100, slik at vi kan gjøre din opplevelse best mulig og påse at det er ledig plass for deg.

Ledsagerbillett

Har du behov for ledsager og trenger ledsagerbillett? I fare for at arrangementer skal bli utsolgt og for å gjøre din opplevelse best mulig, bør du kontakt med oss på forhånd for bestilling av ledsagerbilletter. Du tar kontakt med oss på post@drammenscener.no og/eller på 32213100.

Teleslynge

Hovedscenen støtter teleslynge. Har du nyere høretelefoner med Roger-teknologi innebygd, trenger du ikke å låne halsslynge (mottaker). Aktiver apparatet opp mot vårt system. Har du ikke nyere høretelefoner, kan du låne teleslynge fra baren Centralen.

Døvetolk

Vi har per nå ikke døvetolker på våre konserter.

Overnatting og transport

Hvordan komme seg til Union Scene:

Det er ikke så vanskelig å komme seg til Union Scene, enten du har bil, bruker beina eller tar kollektivt (anbefales!).

Tar du tog?
Ta en av de mange togene som går til Drammen Togstasjon. Derifra er det en fin timinutters gange til Union Scene.

Tar du buss?
De fleste bybussene i Drammen stopper på Strømsø/Busstasjonen. Derifra er det en fin femminutters gange til Union Scene. I tillegg kjører Timesekspressen linje 1, kjører Notodden-Kongsberg-Drammen-Oslo hver dag (rutetabell finner du her).

Kommer du med bil?
Plott inn Grønland 60, 3045 Drammen!

Parkering: Det er begrenset med parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet til Union Scene. Innen 10 minutters gangavstand finner du blant annet Blichs Gate P-Hus ved Strømsø – dette er et kommunalt parkeringshus. Det er ellers dyrere private parkeringsplasser i nærheten av Union Scene. Handicap-parkering finnes i Fabrikkgata, gaten mellom Union Scene og biblioteket/universitetet.

Overnattingsmuligheter

Union Scene ligger rett ved elven og nesten vegg-i-vegg med Comfort Hotel Union Brygge.

Hotellet er et velkjent rockehotel som ligger midt i nye Drammen med 140 hotellrom og flere lekre suiter.