TNT

Celebrating 40 Years of Thunder

Fredag 3. mai. kl. 20:00

Scene: Hovedscenen
Pris: 530,-

I 2024 feirer det første av TNTs klassiske album «Knights of the New Thunder» hele 40 år! Like lenge siden er det Tony Harnell sang sine første strofer i bandet. Det må markeres! TNT gjør noen eksklusive konserter under fanen «40 Years of Thunder», deriblant på Union Scene i Drammen fredag 3. mai. De lover publikum et godt utvalg fra den klassiske 40-åringen, og selvsagt også favoritter fra resten av bandets katalog!


Hva ville norsk hardrockhistorie vært uten TNT? Det legendariske norsk-amerikanske bandet har siden begynnelsen av 80-tallet levert ikoniske plater, vunnet prestisjetunge priser og turnert verden rundt. I prosessen har de solgt millioner av plater, med massiv suksess i Europa og Japan.

Sommeren 2022 kom Tony Harnell, Ronni LeTekrø og Diesel Dahl igjen seks år borte fra hverandre, og ga fansen et gjenhør med låter fra en katalog som kan hamle opp med de fleste internasjonale hardrock-band. Tilbakemeldingene etter konserter på festivaler som Sweden Rock, Tons of Rock og Trondheim Rocks var strålende, og både publikum og presse meldte tilbake om et band i toppform med alle ferdigheter i behold.

2024 begynte med et smell for TNT, med fulle hus og stormende jubel, og nå fortsetter reisen til nye byer.

Dørene åpner 20:00. Konsertstart, Coctail Slippers, 20:20. TNT spiller fra ca. 21:30. 18-årsgrense + vergeordning.   

Support: Cocktail Slippers

Cocktail Slippers, et eksplosivt liveband med en unik stil, har i årtier begeistret publikum med stadion-rockelåter og ville, visuelle sceneantrekk. Bandet spiller en herlig, forfriskende blanding av garagerock og 70-talls rock med tydelige spark til andre tidsepoker. Det hele pakket inn av et fyrverkeri av en kvintett. «Hunndjevelsk Stjernestøv» skrev Klassekampen etter en konsert med bandet.  

Gled deg til å bli med på Cocktail Slippers' musikalske reise, hvor du kan forvente å bli underholdt og oppslukt av deres unike rockeunivers fra det første gitar-riffet!

Om Hovedscenen

Velkommen til vår Hovedscene! Våre barer er åpne 1 time før salsdørene åpner.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Lurer du på noe mer? Se Ditt Besøk for mer info.