Kulturnatt Drammen

Fredag 24. mai. kl. 16:00

Scene: Union Scene
Pris: GRATIS!

Kulturnatt Drammen er en kveld og en natt der byen fylles med spennende kulturaktiviteter for store og små! Målet er å vise frem alt det spennende kulturlivet i Drammen kan by på. Det beste av alt; det er helt gratis!

Union Scene er selvsagt med på Kulturnatt. Eventuelle endringer eller nye ting blir oppdatert på dette arrangementet. 

16-19 - Union Scene for Barn
Union Scene for Barn arrangerer konsert, leker, klistremerke-workshop og vampyrjakt. Det skjer mye for barna på Union Scene fra 16:00 til 19:00. 

21:00 - Konsert med Kingseeker
Kingseeker er et metall-/hardcoreband fra Norge kjent for sin aggressive og energiske lyd. Med påvirkning fra både moderne metall og hardcore har de høstet anerkjennelse for sin fengslende musikk og dynamiske liveopptredener. Med flere singler og album under beltet fortsetter Kingseeker å utfordre grensene for tung musikk. Konserten spilles på Klubbscenen. 

22:15 - Konsert med THEFALLS
THEFALLS har en eksperimentell og utforskende tilnærming til metal. Som et av relativt få band innenfor landegrensene har de funnet seg godt tilrette i rommet mellom hardcore, post- metal og sludge. Tankene glir raskt til storheter som Converge, Ion Dissonance og Between The Buried And Me. THEFALLS står likevel støtt i sitt eget. Med sterk visjon og introspektiv lyrikk trakterer bandet den tynne linjen mellom kaos og kontroll på attraktiv og særs alarmerende vis. En symbiose som kommer ekstra godt fram i bandets intense konserter. Konserten spilles på Klubbscenen.

Velkommen skal du være! Og du? Husk at det skjer mye spennende rundt om i hele Drammen denne dagen, se fullstendig program her.

Praktisk informasjon

Velkommen til Union Scene. På huset finnes det mange scener!

Barer: Centralen bar holder alltid åpent ved arrangementer. Ved større arrangementer vil du finne ytterligere barer plasser rundt på huset.

Toaletter: Du finner toaletter rett ved Hovedinngangen.

Rullestolbruker: Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse – vi tilrettelegger gjerne for deg!