Tito Paris

Danseworkshop + gjesteartist: Hanne Tveter

Lørdag 11. mai. kl. 19:30

Scene: Hovedscenen
Pris: fra 250,- til 350,-
Bar åpen fra: Fra 16:15
Aldersgrense: 18-årsgrense

Interkultur ønsker velkommen til konsert med Tito Paris på Union Scene med muligheter for å bli med på danseworkshop i forkant! 

Tito Paris, Kapp Verdes kjære sønn, feirer 40 år med karriere med en unik konsert på Union Scene, 11. mai. Tito Paris er ikke bare en av Kapp Verdes største internasjonale musikere, men han har også jobbet for å skape forbindelser på tvers av folkeslag med musikken hans.

Konserten til Tito Paris tar deg med gjennom fire tiår med musikk som feirer hans multikulturelle arbeid i den enorme portugisisktalende verden. Hans lange og vellykkede karriere hadde sin start i barndomshjemmet. Som barn spilte han med familien sin, deriblant fetteren hans Bau som også er en kjent musiker. Som komponist begynte han å skrive for forskjellige artister blant annet Bana og Cesária Évora, siden da har han etablert seg som en internasjonal solo-musiker og en del av kjernen til Kapp Verdes musikk. I dag kan du høre hvordan et helt liv med musikk har gjort Tito Paris til en enestående musiker. Bli med på konsert med Tito Paris og la hans sjelfulle, hese stemme føre deg gjennom 40 år med nydelig musikk.

Med på scenen blir Hanne Tveter! Med en 25-årig musikkarriere innen klassisk, jazz, latinamerikansk, flamenco og verdensmusikk, er Hanne Tveter en av de mest allsidige og representative artistene på den norske musikkscenen.

Hun har utgitt til sammen åtte album, turnert i México og i Spania, og samarbeider med nasjonale og internasjonale stjernemusikere på sine konseptuelle albumutgivelser og livekonserter.

Danseworkshop i forkant (egen billett kreves)
Coladeira fra Kapp Verde er både en dans og en musikksjanger og musikken er veldig populær i Angola.. Men hvordan bruke coladeiramusikk fra til å danse kizomba og hva er forskjellen mellom dansene? Kurset passer for alle og man trenger ikke være par! Disse workshopene er bygget opp for å gi progressiv læring, slik at du kan ha det gøy og lære uansett hvilket nivå du er på. Du kan nyte konserten med dine nye og forbedrede danseferdigheter.

Instruktørene på Danseworkshop:
Ricardo Ferreira
Han er professor i latinske og afrikanske rytmer siden 2005 og har undervist i tre kontinenter og flere land. Ferreira er fra Portugal, men bor i Oslo hvor han gir jevnlige kizomba - og salsatimer, utvikler arbeid som koreograf, og arrangerer dansearrangementer over hele Norge. Ferreira bruker undervisningsmetoder som motiverer elevene til å lære, og lærer dans på en organisk og intuitiv måte, lytter til musikken og følge med dansepartneren.

Tone Pettersen
Hun har danset ulike afrikanske danser siden 80-tallet. I 2013 begyntte hun. Å danse kizomba og semba siden 2013. Pettersen bodde i Angola tre ganger for å studere dans, musikk og kultur derfra. Hun er en dyktig formidler og er kjent for hennes varme undervisningsmetode.  

Theodore Wolashie Awadzi Aka
Theo er grunnleggeren av KizombaTk Dance i England. Dans er hans livsstil, og dette er tydelig i timene hans når alle drar med en følelse av selvoppnåelse. Bortsett fra å være Kizomba-lærer. Theo er også en internasjonal DJ for både kizomba og salsa.

Gå rett hit for å kun kjøpe workshop. 

Tidsplan:
Dørene åpner: 16:15
Workshop 1: 16:30 - 17:15 – Theodore Wolashie Awadzi
Workshop 2: 17:30 - 18:15 – Tone Pettersen
Workshop 3: 18:30 - 19:15 – Ricardo Ferreida
DJ i Centralen: 19:30 - 20:30
Konsert: Fra 20:30 til ca. 22:15
DJ i Centralen etter konserten frem til 23:00

18-årsgrense + vergeordning. 

Om Hovedscenen

Velkommen til vår Hovedscene! Våre barer er åpne 1 time før salsdørene åpner.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Lurer du på noe mer? Se Ditt Besøk for mer info.